Campanie MATRIX BOX S35 ”6+1”

Cauți sertarul ideal care se poate adapta chiar și celor mai extravagante proiecte?

Sertarele MATRIX BOX S35 asigură libertate totală de amenajare în orice proiect datorită sistemului cu multiple posibilități de configurare și accesorii compatibile. Interiorul sertarelor, compatibil din punct de vedere stilistic și funcțional cu diferite soluții de organizare pentru sertare, poate fi proiectat liber, astfel încât design-ul și culoarea acestora să se integreze perfect cu restul elementelor din orice bucătărie.

Integrează sertarele MATRIX BOX S35 în proiectele tale și beneficiază de campania ”6+1”.

Cum poți beneficia de campanie? Achiziționează sisteme pentru sertare din gama MATRIX BOX S35 și pentru fiecare 6 sertare comandate, indiferent de dimensiune sau finisaj, Häfele îți oferă 1 sertar gratuit.

​​​​​​​

În campanie sunt incluse toate sistemele pentru sertare Matrix Box S35 disponibile în stocul Häfele România, indiferent de culoare, dimensiune sau înălțime.

Sistemele de sertare Matrix Box S35 disponibile doar la comandă NU sunt incluse în Campanie.

Puteți mai multe detalii despre sistemul Matrix BOX S35 și coduri de comandă accesați catalogul ESENȚIAL (paginile 34 / 36).

Campania se adresează: 

- clienților – persoane juridice: producători de mobilier sau distribuitori de feronerie și accesorii mobilier din portofoliul Häfele România S.R.L..
- clienților – persoane juridice / fizice care achiziționează sistemele de sertare promovate de la distribuitorii Häfele România. Accesați listă distribuitori Häfele România.

Pentru mai multe informații cu privire la Campania MATRIX BOX S35 ”6+1”, vă rugăm să consultați Regulamentul campaniei.