Ixconnect – eroii invizibili ai mobilierului

Ideile tale pentru orice corp de mobilier devin realitate cu ajutorul eroilor invizibili din gama Ixconnect.

Conectarea Ixconnect permite crearea unui mobilier modern prin realizarea de conexiuni puternice, care sunt în același timp perfect invizibile. Sistemul este extrem de potrivit pentru montarea rafturilor și pentru asamblarea dulapurilor cu mai multe polițe. Fiind ușor de manevrat permite asamblări și dezasamblări frecvente, fără a afecta calitatea mobilierului.

 

Gama de produse Ixconnect

1983 – Inventarea conectorului Minifix

Tehnologia feroneriei Häfele este dezvoltată și poziționată pe piață pentru a face viața mai ușoară producătorilor și consumatorilor: mai ușor de ales, de comandat, de procesat și, desigur, de utilizat. Împreună cu clienții lor, inginerii Häfele dezvoltă constant soluții personalizate și aduc îmbunătățiri specifice, care au devenit critice pentru succesul pieței de mobilier. Un astfel de exemplu este dezvoltarea sistemului de conectori Minifix, care se bazeaza pe un principiu centric, si care continua sa aiba success in toata lumea chiar si astazi. Minifixul miniatural a revolutionat industria si a accelerat dezvoltarea sectorului de mobila din domeniul DIY (Do-It-Yourself).

La fabrica Hafele din Berlin se fabrica acum 500 de milioane de Minifix in 30 de versiuni.

 

Noua generație de conectori pentru mobilier

Conectorii Ixconnect SC 8/25, respectiv SC 8/60, destinați obiectelor de mobilier de diverse dimensiuni, împreună cu conectorul de rafturi TAB 15, impresionează prin asamblarea extrem de simplă a panourilor, dar și prin puterea de susținere uimitoare și păstrarea esteticii pieselor de mobilier.

Conectorii inovatori întruchipează filosofia companiei despre simplitate și ușurință. Tehnologia feroneriei Häfele este dezvoltată și poziționată pe piață pentru a face viața mai ușoară atât a producătorilor, cât și a consumatorilor: mai ușor de ales, de comandat, de procesat și, desigur, de utilizat. Astfel, gama de conectori Ixconnect, marca Häfele setează noi standarde de calitate și funcționalitate pe piața conectorilor de mobilier.

 

Conectorul nedemontabil ixConnect 8/25 a câștigat cea mai înaltă distincție Interzum „Best of the best“. Acesta s-a remarcat în competiție datorită principalelor sale trăsături, simplitatea și viteza în timpul instalării. Conectorul nedemontabil 8/25 este destinat mobilei ușoare, fiind utilizat pentru găuri standard de 8 mm. Pe lângă conectarea prin presiune, acesta se remarcă și prin avantaje suplimentare, precum: manipularea ușoară și simplă, și varietatea instalării pe panouri de diferite grosimi.

Gama de produse Ixconnect