Soluții pentru industria hotelieră

 

Cei doi piloni centrali care stau la baza soluțiilor complete 360° pentru proiectele hoteliere sunt dimensiunea și varietatea gamei de produse Häfele și serviciile specializate de consultanță care prin care putem oferi partenerilor noștri orice informație despre uși și mobilier. Specialiștii Häfele sunt orientați spre soluții și colaborează constant cu arhitecți, dezvoltatori imobiliari și industriali, producători de mobilier, designeri de interior și proiectanți pentru rezolvarea provocărilor întâlnite de aceștia în proiectele lor. Astfel, specialiștii noștri pot fi alături de dumneavoastră în toate etapele proiectului – de la planificare și implementare, până la lansare. Acest lucru ne ajută să dezvoltăm soluții personalizate pentru orice proiect hotelier și pentru cele mai complexe cerințe - indiferent dacă este vorba despre sisteme de control electronic al accesului Dialock, despre sistemul complet al ușilor camerelor de hotel sau despre funcționalitatea mobilierului inteligent.

O multitudine de proiecte hoteliere din diverse categorii și cu diferite cerințe au fost realizate de către Häfele în întreaga lume. Prin rolul nostru de inovator și de trend-setter în domeniu, nu doar lanțurile hoteliere mari precum Accor, IHG sau Steigenberger fac parte dintre clienții noștri, ci și hotelurile private, de dimensiuni reduse, pensiunile sau căminele pentru studenți.

One Room. One Face.

Soluțiile Häfele pentru industria hotelieră fac posibilă implementarea exactă a oricărui concept de design, până la cele mai mici detalii.

Descoperă soluțiile hoteliere

Thinking ahead in the hotel.

Soluții inteligente pentru industria hotelieră.

Deschide broșura