Soluţii configurare

Soluţiile de configurare de la Häfele oferă asistenţă la proiectarea şi crearea de soluţii individuale, precum şi în procesul de comandă la Häfele Shop. Aveţi astfel mai mult timp pentru inspiraţie şi creativitate.

Proiectare lumini Loox

Proiectare lumini Loox

Descoperiţi, cu serviciul nostru interactiv de proiectare Loox, cum să puneţi în lumina corectă mobila şi spaţiile dumneavoastră, şi aflaţi mai mult despre diversele produse şi caracteristicile distinctive tehnice ale acestora.

Click aici

Configurator Silent Aluflex 80

Proiectaţi online cu Silent Aluflex 80 aplicaţii pentru spaţii şi mobilă, rapid şi simplu. În numai 5 paşi puteţi confecţiona şi comanda soluţia dumneavoastră individuală pentru uşi glisante.

Configurator Silent Aluflex 80
Configurator de sertare

Configurator de sertare

Configuratorul de sertare complet nou de la Häfele ilustrează întregul proces de formare a mobilei. Cu sortimentele de la Moovit, Blum şi Grass am integrat toate sistemele de ghidare actuale şi uzuale.

Configurator de sertare

Configurator sertare din lemn

Cu configuratorul pentru sertare din lemn proiectaţi şi vizualizaţi sertarele după dorinţa dumneavoastră. În acest scop, aveţi la dispoziţie o multitudine de dotări şi tipuri de lemn.

Configurator sertare din lemn
Date CAD Häfele

Date CAD

Folosiţi biblioteca noastră cu 40.000 articole, pentru a transmite desene şi modele în propriile dumneavoastră aplicaţii CAD. Pentru produse aveţi la dispoziţie pentru download ecrane grafice 2D sau 3D.