Inspirație pentru locuința ta

Îți oferim inspirație și idei inovatoare pentru crearea locuinței potrivite stilului tău de viață unic. Soluțiile noastre pentru mobilier, dezvoltate special pentru a conferi un plus de funcționalitate, design și confort locuinței, pot fi implementate cu succes indiferent de dimensiunea spațiului și pot fi adaptate pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale familiei tale.

Fii inspirat

Produsele noastre

Fie că discutăm despre amenajarea bucătăriei, a living-ului, a dressing-ului sau a oricărei alte încăperi a locuinței tale, la Häfele vei găsi produsele premium cu care îți vei putea pune în practică cele mai inovatoare idei. Cu o gamă complexă de accesorii pentru mobilier și proiecte arhitecturale, creativitatea nu are limite atunci când vine vorba despre soluțiile ideale pentru locuința ta.

Descoperă produsele premium

Filosofia Häfele

De aproape 100 de ani îmbunătățim locuințele oamenilor cu produse și servicii de calitate. Află mai multe detalii despre filosofia noastră cu privire la soluțiile pentru locuințe.

Despre noi
Bucatarie

Unde ne găsești

Achiziționează produsele Häfele de la partenerii noștri din toată țara. Verifică lista distribuitorilor și găsește-l pe cel din apropierea ta

Hartă distribuitori


 

Alătură-te comunității noastre online

  

Urmărește-ne pe Instagram

​​​​​​​Urmărește-ne pe​​​​​​​ FacebookUrmărește-ne pe LinkedIn
​​​​​​​