Häfele România

 

Häfele România este una dintre cele 38 de subsidiare din întreaga lume, ale companiei germane Häfele GmbH & Co KG.

Intrând pe piața din România în urmă cu 10 ani, ne-am angajat să utilizăm expertiza câștigată la nivel internațional și know-how-ul specialiștilor din industrie, pentru a oferi clienților noștri produse inovative care satisfac cerințele actuale ale pieței la cel mai înalt nivel.

În prezent, compania noastră a devenit lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, colaborând constant cu producători de mobilier, designeri de interior, proiectanți și arhitecți în vederea dezvoltării unor proiecte care provoacă status-quo-ul industriei.

O evoluție constantă pe parcursul a 10 ani

Ne-am început activitatea pe piața locală în anul 2009, într-un mic sediu din Timișoara, cu o echipă formată din 31 de profesioniști, al căror obiectiv era acela de a pune la dispoziția partenerilor noștri cea mai largă și variată gamă de produse și soluții destinate industriei de mobilier, distribuitorilor de feronerie, arhitecților și companiilor implicate în dezvoltarea de proiecte arhitecturale. În primul an de la înființare, echipa noastră a realizat o cifră de afaceri de 15 milioane de lei.

Afacerile companiei au urmat un trend ascendent constant pe parcursul următorilor 10 ani de activitate, iar investițiile realizate în ultimii ani au susținut evoluția noastră pe piața locală.

În momentul de față, livrăm anual peste 7500 de articole diferite către peste 1000 de clienți, realizând o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de lei. Cei 45 de specialiști din cadrul echipei noastre își desfășoara activitatea în noul sediu central din Timișoara care reprezintă și centrul logistic al companiei și în sediul din București care cuprinde un birou operațional și un showroom.

Oferta noastră

  • Cea mai mare gamă de produse de feronerie pentru mobilier și proiecte arhitecturale.
  • Livrare standard în 24 de ore pentru peste 2.000 de produse.
  • Customer support dedicat de la ofertare până la livrare.
  • Consultanță tehnică rapidă prin consultanții noștri, din faza de proiect până la finalizare.
  • Standard de calitate germane.
Showroom Hafele Romania

Showroom

Showroom-ul Häfele România  este localizat în Băneasa Airport Tower, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, București.

Cu o suprafață totală de 150 metri pătrați, spațiul expozițional este locul ideal unde producătorii de mobilier, designerii de interior, proiectanții, arhitecții și consumatorii pot să descopere o parte din universul Häfele și sutele de produse expuse, să interacționeze cu consultanții noștri și să beneficieze de sprijinul nostru în toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. 

Depozit Hafele Romania

Depozit

Depozitul Häfele România este localizat în VGP Park Timișoara, într-o unitate Build-to-Suit, clasa A, cu o suprafață de 3000 metri pătrați.

Spațiul dedicat operațiunilor logistice și de depozitare, respectă cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și furnizează echipei noastre oportunități de îmbunătățire a eficienței operaționale, furnizându-ne o parte dintre atuurile necesare pentru a le oferi partenerilor noștri mai mult decât produse, pentru a le oferii servicii complete.