10 ani în România: Häfele a inaugurat noul sediu central al companiei din Timișoara

Häfele a celebrat 10 ani de prezență pe piața din România, în noul sediu central al companiei din VGP Park Timișoara, alături de clienți, parteneri și întreaga echipă locală.

Evenimentul aniversar, care a marcat și inaugurarea oficială a noului centru logistic Häfele România, a adus în prim plan parteneriatele puternice create de-a lungul unui deceniu și în special angajații, care au contribuit substanțial la succesul companiei.

 

 

Înființată în urmă cu 10 ani, Häfele România s-a angajat să utilizeze expertiza câștigată la nivel internațional și know-how-ul specialiștilor din industrie, pentru a oferi clienților săi produse inovative care satisfac cerințele actuale ale pieței la cel mai înalt nivel.

 

În prezent, compania a devenit lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, colaborând constant cu producători de mobilier, designeri de interior, proiectanți și arhitecți în vederea dezvoltării unor proiecte care provoacă status-quo-ul industriei.

 

O evoluție constantă pe parcursul a 10 ani

 

Häfele România și-a început activitatea pe piața locală în anul 2009, într-un mic sediu din Timișoara, cu o echipă formată din 31 de profesioniști, al căror obiectiv era acela de a pune la dispoziția partenerilor săi cea mai largă și variată gamă de produse și soluții destinate industriei de mobilier, distribuitorilor de feronerie, arhitecților și companiilor implicate în dezvoltarea de proiecte arhitecturale. În primul an de la înființare, distribuitorul a realizat o cifră de afaceri de 15 milioane de lei.

 

Afacerile companiei au urmat un trend ascendent constant pe parcursul următorilor 10 ani de activitate, iar investițiile realizate în ultimii ani au susținut evoluția companiei pe piața locală.

 

În momentul de față, Häfele România livrează anual peste 7500 de articole diferite către peste 1000 de clienți, realizând o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de lei. Cei 45 de specialiști din cadrul Häfele România își desfășoara activitatea în noul sediu central din Timișoara care reprezintă și centrul logistic al companiei și în sediul din București care cuprinde un birou operațional și un showroom.

 

Succesul companiei este dedicat clienților, partenerilor și angajaților

 

”Häfele România a trecut prin 10 ani plini de provocări și de profundă transformare, dar un lucru a rămas neschimbat în tot acest timp – modul nostru de a aborda business-ul. Cea mai mare realizare și mândrie a echipei noastre, este faptul că în acest moment Häfele este partenerul celor mai semnificativi jucători de pe piața distribuției de feronerie din România, alături de care contribuim activ la îmbunătățirea locuințelor românilor prin produse și servicii inovative.” a declarat Rodica Popescu, Managing Director în cadrul Häfele România.

Rodica Popescu - Managing Director Häfele România 

 

Mai mult decât atât, Häfele România nu ar fi avut același impact în industrie fără clienții săi, alături de care a dezvoltat parteneriate puternice și de lungă durată, dar mai ales fără angajații care au susținut creșterea companiei, transformând provocările întâmpinate pe piața locală în noi oportunități de dezvoltare.

Astfel, în cadrul evenimentului aniversar organizat la începutul lunii octombrie pentru celebrarea unui deceniu de succes pe piața locală, Häfele România a adus mulțumiri speciale oamenilor care au făcut posibil acest succes și care continuă să alimenteze ambiția companiei de a-și extinde rețeaua de distribuție și portofoliul de produse.

”Privim cu încredere viitorul datorită partenerilor care au crescut alături de noi în ultimii zece ani, datorită partenerilor noștri de nota zece care au inspirat fiecare decizie strategică din evoluția noastră. Întotdeauna a fost vorba despre ei și întotdeauna ei ne vor motiva și ne vor inspira să aducem un plus de valoare serviciilor și produselor noastre.” a afirmat Rodica Popescu.

 

Noul centru logistic va susține creșterea afacerilor pe piața locală

 

Una dintre deciziile strategice, luate ca urmare a dorinței companiei de a oferi partenerilor săi, servicii logistice de înaltă calitate și livrare rapidă pentru peste 2000 de produse de stoc din portofoliul său, a fost relocarea depozitului și sediului central Häfele România în VGP Park Timișoara, într-o unitate Build-to-Suit, clasa A, cu o suprafață de 3000 metrii pătrați.

 

 

”Relocarea centrului logistic Häfele România într-un nou spațiu care respectă cele mai înalte standarde tehnice și de calitate în ceea ce privește construcția de spații industriale și care beneficiază de o poziționare strategică în partea de nord-est a municipiului Timișoara, va furniza echipei noastre noi oportunități de îmbunătățire a eficienței operaționale și ne va pune la dispoziție o parte dintre atuurile necesare pentru a le oferi partenerilor noștri mai mult decât produse, pentru a le oferii servicii complete.” a declarat Rodica Popescu.

 

Noul sediu central inaugurat în cadrul evenimentului aniversar, este format dintr-o zonă dedicată birourilor, cu o suprafață de 500 metri pătrați, dotată exclusiv cu mobilier produs cu accesorii Häfele și sisteme electronice de control al accesului din gamele proprii și o zonă dedicată operațiunilor logistice și de depozitare, cu o suprafață de 2500 metri pătrați.

 

Pe parcursul evenimentului, invitații au avut oportunitatea de a vizita noul sediu și de a experimenta ultimele tehnologii pentru mobilier și soluțiile inteligente pentru aplicațiile arhitecturale utilizate de Häfele România în dezvoltarea birourilor proprii.  

 

Contact

Mariana Gutiță

Marketing Manager Tel.: +40 731 492 227 Fax: +40 256 306 173 mariana.gutita@hafele.ro