Häfele România aplică măsuri speciale de funcționare în perioada următoare

Dragi parteneri,

Sănătatea și siguranța angajaților și partenerilor Häfele România, reprezintă o prioritate absolută pentru compania noastră.

În condițiile actualei pandemii COVID-19, activitatea companiei noastre continuă într-un ritm normal, iar pentru prevenirea răspândirii acestui virus au fost implementate următoarele măsuri:

• Începând cu data de 13.03.2020 majoritatea colegilor din sediile Häfele România lucrează de acasă. De asemenea, au fost anulate training-urile, conferințele, vizitele externe și călătoriile în interes de serviciu în țară și în străinătate.

• A fost asigurată dotarea echipamentelor de lucru ale colegilor cu sisteme de comunicații criptate, care pot fi operate în condiții ridicate de securitate din orice locație.

• Showroom-ul din București a fost închis temporar.

• Colegii a căror activitate necesită prezența la birou sunt îndemnați să respecte măsuri stricte de igienă și distanțare socială.

• Personalul din depozitul Häfele România lucrează în condiții de igienă maximă, este dotat cu mănuși și măști și are la dispoziție dispensere cu dezinfectanți pe bază de alcool 80%, în locuri special amenajate.

• Au fost intensificate operațiunile de igienizare și curățenie a suprafețelor de lucru, a echipamentelor și a tuturor spațiilor de lucru.

Pentru moment, nu întâmpinăm probleme referitoare la procesarea comenzilor sau livrarea acestora.

Colegii noștri din departamentele Vânzări și Customer Care funcționează conform programului normal de lucru și pot fi contactați în continuare telefonic și pe e-mail.

Deși este un moment dificil pentru noi toți, activitatea companiei se derulează într-un ritm normal, iar echipa noastră face tot posibilul pentru a susține funcționarea continuă a business-ului, în condiții de maximă siguranță.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon

021 242 5520, la adresa de e-mail info@hafele.ro și de asemenea, puteți lua legătura cu noi prin intermediul tuturor platformelor de social media pe care suntem prezenți.

Vă mulțumim pentru înțelegere și loialitate!

Echipa Häfele România