Cele mai înalte standarde de calitate, produse in-house

Producem feronerie în şase locaţii şi exportăm, în întreaga lume, standardele noastre ridicate de calitate, sub forma produselor şi serviciilor noastre.

Häfele Berlin GmbH & Co KG

Häfele Berlin GmbH & Co KG

La Häfele Berlin sunt fabricate cu precădere feronerii de îmbinare pentru industria internaţională a mobilei. Domeniile de specialitate sunt turnarea sub presiune a zincului în cameră caldă, turnarea termoplastică prin injecţie a maselor plastice, tehnologia de injectare la rece şi montajul pieselor din diferite materiale.

Anton Schneider GmbH & Co KG - Jettingen

Anton Schneider GmbH & Co KG - Jettingen

În fabrica Häfele Jettingen sunt dezvoltate şi produse feronerii funcţionale, sisteme de birouri, feronerii glisante, precum şi feronerii speciale şi soluţii de feronerii specifice clientului în serii medii şi mici pentru mobilier şi proiecte.

Anton Schneider GmbH & Co KG - Kenzingen

Anton Schneider GmbH & Co KG - Kenzingen

În fabrica din Kenzingen se produc sisteme pentru mobilier de birou, ca de ex. ghidaje pentru sertare, sertare, sisteme de închidere sau poliţe în serii medii şi mari, cu un grad ridicat de automatizare.

Sphinx Electronics GmbH & Co KG

Sphinx Electronics GmbH & Co KG

Sphinx Electronics este din anul 1998 parte a grupului de companii Häfele. Aici sunt dezvoltate şi produse sistemele electronice de închidere şi de acces Dialock.

Flap Competence Center Kft

Flap Competence Center Kft

Häfele a preluat, în comun cu cei de la Kesseböhmer, Huwil Produktionsgesellschaft KFT din Budapesta în 2009. In anul 2014 Huwil îşi schimbă numele în Flap Competence Center Kft.