One Room. One Face.

„O cameră, o suprafață – un singur stil” – Soluțiile Häfele pentru industria hotelieră fac posibilă implementarea exacta și eficientă a oricărui concept de design, până la cele mai mici detalii.

Produse și soluții acoperă toate cerințele și suprafețele, de la ușa de intrare până la spațiul de depozitare, totul pentru ca rezultatul final să surprindă vizual, dar mai ales să îndeplinească fiecare scop și necesitate ale camerelor de hotel.

Astfel, partenerii noștri au posibilitatea de a crea o cameră ce se definește printr-un stil unitar, special și inconfundabil.

Un singur sistem. Posibilități multiple.

Gama de produse Häfele pentru industria hotelieră este proiectată pentru a se integra armonios în orice concept de design.
În urma studierii atente a tendințelor internaționale, Häfele a creat un sortiment variat de produse, cu modele care se incadrează în diferite stiluri, disponibile cu finisaje moderne sau tradiționale.

Cerințele de proiectare cunoscute sub diverse forme, rotunde sau pătrate, au fost îmbunătățite consecvent cu ajutorul gamei de produse, în cadrul căreia se disting patru tipuri de suprafețe ce armonizează stilistic fiecare încăpere. Oțel inoxidabil satinat, negru grafit, alamă și crom lustruit, toate aceste suprafețe răspund noilor cerințe din industria hotelieră și creează premisele pentru camere de hotel proiectate în detaliu, cu produse și soluții multifuncționale.

Hafele propune o diversitate de uși pentru diferite tipuri de încăperi, sisteme electronice de control al accesului cu tehnologia Dialock, o varietate de manere adecvate pentru uși și mobilier, dar și soluții de iluminare artistică cu LED-uri. Noile tendințe includ module de sunet ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone sau tablete, dar și soluțiile complete de depozitare cu accesorii integrate ce pot fi transformate în panouri sau dulapuri.

Oglinda multifuncțională Häfele

Centru de welness cu lumină și sunet.

Oglinda multifuncțională, dezvoltată de Häfele, este un produs inteligent ce vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor consumatorilor. Odată ce este activată, aceasta transformă băile în adevărate oaze de wellness, devenind astfel un adevărat „manager de evenimente”, cu calități speciale de divertisment.

Soluția dedicată oricărei băi combină iluminarea camerei, iluminarea de ambient, sistemele de sunet și dezaburire într-un singur produs se remarcă prin design și funcționalitate, devenind astfel unul dintre cele mai bune produse pentru industria hotelieră.