Officys – soluții pentru spații de lucru moderne, multifuncționale

Mai mult decât accesorii și feronerie pentru mobilierul de birou: la Häfele fiecare spațiu de lucru este tratat în mod individual, luându-se în calcul toate particularitățile acestuia. În urma analizei proiectului dumneavoastră vă propunem variate soluții multifuncționale și concepte pentru birouri, perfect adaptate necesităților dumneavoastră.

Numai pentru gama proprie Officys producem 3.000 de diferite variante de poliţe – la prețuri avantajoase de producție în serie. Mai mult, gama Officys cuprinde numeroase alte soluții pentru amenajarea eficientă a spațiului de lucru, precum cadre pentru mese, soluții pentru sertare, încuietori, scaune, accesorii și feronerie pentru birou.

Cu ajutorul soluțiilor pentru office Häfele, veți avea libertatea și flexibilitatea de a vă amenaja spațiul de lucru pentru a răspunde perfect cerințelor dumneavoastră individuale.

Gama de produse Officys

Avantajele dumneavoastră:

Comandă simplă, în set sau în configuraţie individuală, conform cerințelor.

Calitate ridicată, garantată de echipamentele de producție de ultimă generație.

Asistenţă permanentă din stadiul de proiect până la produsul finit – inclusiv produse pilot, produse mostră şi produse de test.

Fiabilitate și calitate ridicată a serviciilor logistice (depozitare și livrare).

 

Häfele Officys – Individualitate prin diversitate

Materiale moderne, funcționalitate maximă, design contemporan -  avantajele soluțiilor pentru birou Officys de la Häfele.

Broșura Officys